O nama

Vinogradu nije potrebna molitva, nego motika.

O nama

SkyDream kao ideja nastaje 2016. godine. U početku je to bio SkyDream Web, tim frilensera koju su se bavili izradom veb aplikacija i sajtova za tražište SAD, Nemačke, Holandije i Srbije. 
Vremenom se kurs delovanja agencije menjao najviše zahvaljujući zahtevima klijenata. Potrebe su bile različite, od grafičkog dizajna, SEO optimizacije, Google oglašavanja i mnogih drugih.
Od 2021. godine agencija menja naziv u SkyDream Net i akcenat stavlja na digitalni marketing u turizmu. 
Prvi klijenti koji su nam ukazali poverenje su i dalje naši klijenti. Za njih smo kreirali hiljade vizuala, obavili bezbroj prepiski sa putnicima, napravili stotine reklamnih kampanja na društvenim mrežama i na internet pretraživačima.

 

Travel Digital Marketing
Sandra SkyDream Net

Sandra Stojadinović

Osnivač

ja sam

Sandra. Osnivač i motor pokretač agencije SkyDream Net. Iskustvo u domenu marketinga stičem više od 10 godina kroz različite oblike ovog kreativnog i zanimljivog posla.
U početku su to bili sitni, mali marketinški koraci. Direktan kontakt sa klijentima, outbound (ili “izlazni”) marketing, učestvovanje u organizaciji različitih manifestacija, marketing i direktna prodaja, mobilni marketing…

Nakon decenije rada za kompanije gde sam stekla znanje, veštine i veliko samopouzdanje, došlo je vreme za iskorak i stvaranje svog brenda. Okretanje novog lista u karijeri je bilo prilično lako jer je za cilj imalo spajanje dve velike ljubavi – ljubav prema poslu i ljubav prema putovanjima.

Uz nesebičnu podršku brojnih kolega iz različitih sfera digitalnog sveta, danas se mogu pohvaliti uspešnom saradnjom sa velikim tour operatorima, turističkim agencijama i mnogim drugim privrednim subjektima.

Digitalni marketing u turizmu

naš posao je
više od marketinga

Komunikacija sa klijentima čini veliki deo našeg posla. Umeće komunikacije sa potencijalnim gostima ili putnicima je ono na šta smo posebno ponosni. 
U svakom trenutku smo spremni da odgovorimo da pitanja ili da uputimo zainteresovane goste na pravu adresu.

Naši klijenti

Najveći broj klijenata čin turističke agencije, tur operatori i ugostiteljski objekti.

Akropolis
Naši klijenti
Naši klijenti
Naši klijenti